måndag 3 november 2008

Frälsningen är här

I torsdags la herren sin hand över oss, vi skådade ljuset, och vi såg att det var gott. Nej, jag är inte religiös, jag talar så klart om Borlänges nya Biltemabutik som öppnade! Ett stort, luftigt varuhus fullt med härliga prylar och mängder av bra-att-ha-saker! Vi bugar och känner oss hedrade, amen!

Jag har redan hunnit införskaffa ovärderliga saker som en pannlampa att ha när man grillar kött i vintermörkret, en ny snöskyffel, en till snöskyffel (fast till bilen), 2 stycken 10-pack batterier, en torrboll, och inte att förglömma, en toasits!

söndag 2 november 2008

Live From Abbey Road

Av en ren slump upptäckte jag ikväll att Kanal 9 visar ett program som heter Live From Abbey Road varje söndagkväll mellan 22 och 23, och idag sändes avsnitt 3 av 12. Abbey Road Studios är klassiskt i musiksammanhang och många kända band har spelat in skivor där, bl.a. The Beatles. Programmet är en serie där tre artister eller band spelar ett par låtar var i varje avsnitt, och idag spelade Sheryl Crow, Hard-Fi och Diana Krall (som var höjdpunkten förstås!). Inte missa nästa avsnitt!!